Escola Dovella. Repensem i transformem el pati amb tota la comunitat

All-focus

El curs 2014-15 vam iniciar aquest projecte a l’Escola Dovella, juntament amb Raons Públiques. Des d’aquell moment hem passat per totes les fases del projecte tancant el passat curs 2017-18 amb l’avaluació del projecte. Vam iniciar amb la diagnosi participativa i sensibilització del conjunt de la comunitat educativa. Aquesta diagnosi fou el punt de partida per a la realització del disseny del pati, un pati coeducatiu i que acollís la diversitat. Amb la col•laboració del Consorci d’Educació de Barcelona es va realitzar la transformació física de l’espai, un pati que comptava amb la dificultat de troba-se situat al terrat. L’avaluació ens ha permès mostrar que els canvis físics poden canviar diverses dinàmiques en l’ocupació de l’espai, la diversitat en el joc, la integració de les diversitats, etc. És el primer projecte que s'ha pogut avaluar de manera sistemàtica i que ens anima a continuar treballant!

Suscriu-te al nostre butlletí
Suscriure'm